Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă: Florine, s-a terminat! Ești un zombie politic. România nu te mai vrea


Ministrul demisionar al Transporturilor, Cătălin Drulă, a spus că și-a dat demisia pentru că premierul Florin Cîțu este un iresponsabil.

În această dimineață mi-am depus demisia din funcția de ministru al Transporturilor. Plec de la un minister la care am muncit zi și noapte cu pasiune pentru infrastructura României”, a spus Drulă.

Plec din cauza unui premier iresponsabil și incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern, un premier despre care am spus odată că e un zombie politic și care nu înțelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat. Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, a continuat el.

Am venit aici din pasiune și cu pasiune și am făcut treabă până în ultimul moment, până când nu s-a mai putut din cauza unui șef de guvern toxic pentru România”, a mai spus Drulă.

Șase miniștri USR PLUS și-au depus demisiile marți dimineața la Secretariatul General al Guvernului, în urma scandalului din coaliție.

Am decis că nu putem merge mai deprate cu un premier care nu are un minim respect pentru adevăr”, a spus Dan Barna, anunțând demisiile miniștrilor USR PLUS.

Comentarii Facebook