Mihai Făgădaru, protestatar anti-COVID, mesaj de pe patul de spital, înainte de a muri: ”Nu sunt de acord să mă intubeze. Aveţi grijă de copiii mei!”


Mihai Făgădaru, cunoscut pentru participarea la protestele anti-vaccin, anti-COVID şi anti-restricţii, a fost răpus de boala pe care o nega.

Mihai Făgădaru (43 de ani) s-a îmbolnăvit și a ales să se trateze singur, acasă, cu antivirale. El a ajuns prea târziu la spital.

Mihai Făgădaru era un apropiat şi al senatoarei Diana Şoşoacă, şi aceasta o prezenţă constantă la protestele anti-vacciniştilor.

Mihai Făgădaru a transmis din spital un ultim mesaj apropiaţilor săi, prin care le spunea că a vorbit cu avocata sa pentru a semna un document cum că nu este de acord să fie intubat de medici. El spunea că are 90% din plămâni afectaţi de boală şi că medicii vor să-l intubeze. În final, le cere cunoscuţilor să aibă grijă de copiii săi, conform Antena 3.

90 la sută afectare pulmonară, vor să mă intubeze! Eu refuz! Mi-e că o să mor pe aici (…) Am vorbit cu avocata, să-mi ia semnătură că nu nu sunt de acord (…) dar am vorbit cu doctorul Costel. Nu mai pot! Nu mai pot! Să aveți grijă de copiii mei”, ar fi transmis Mihai înainte să moară.

Comentarii Facebook