Duminica 14 August

Mihai Bendeac, vaccinat cu AstraZeneca: „Mă orientez după medici, câștigători de Nobel, și nu după cei care scriu miau ca pisica"


Mihai Bendeac s-a vaccinat, miercuri, cu serul de la AstraZeneca, în ciuda informaţiilor care apar despre acest produs şi a spus că el are încredere în medici şi în cei care iau Nobelul, nu "în cei care scriu miau ca pisica".

A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu", a spus Mihai Bendeac, miercuri, după ce a făcut vaccinul anti-COVID.

Mihai Bendeac: A fost foarte simplu, am avut încredere în ştiinţă

Cât despre informaţiile contradictorii care apar cu privire la acest vaccin împotriva coronavirusului, artistul a arătat că nu le bagă în seamă, lăsându-se pe mâna specialiştilor.

Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. 

Bendeac: Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, nu după cei care scriu miau ca pisica

Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! 

Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica", a spus actorul Mihai Bendeac. 


Comentarii Facebook