Meteorologii ANM anunţă ploi abundente până pe 1 aprilie! Prognoza meteo 11 martie - 8 aprilie 2024


Meteorologii ANM anunţă temperaturi peste cele normale inclusiv în prima săptămână din aprilie. În același timp, până pe 1 aprilie, sunt prognozate ploi abundente în aproape toată țara.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11 - 18 martie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18 - 25 martie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25 martie - 1 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru săptămâna 1 - 8 aprilie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Comentarii Facebook