Mesajul adresat de Erika Isac bărbaților, chiar de Ziua Femeii. ”Sunt frustrată”


Erika Isac, artista care cântă piesa ”Macarena”, dezbătută la nivel național, a revenit cu un mesaj adresat bărbaților.

Artista a declarat, într-un interviu, că inspirația pentru piese vine din experiențele personale, dar și din furia pe care o simte față de ceea ce se întâmplă în societate.

Erika Isac a menționat că își dorește ca prin piesa “Femei în parlament” femeile să devină mai vocale și mult mai puternice.

Erika a devenit controversată după piesa ”Macarena”, iubită și detestată de mulți.

Da, sunt frustrată. Ce femeie nu e frustrată? Normal că piesa asta e o frustrare de la început la sfârșit, e o dorință de răzbunare de la început la sfârșit și e furie, efectiv pură furie. Normal că sunt frustrată!”, a declarat Erika Isac.

Noua piesă, ”Femei în parlament”, vine cu un mesaj similar piesei manifest „Macarena”, iar artista a oferit mai multe detalii despre melodia, care probabil va stârni tensiuni în rândurile majorității bărbaților, așa cum s-a văzut și la primul single.

Întrebată care este mesajul noii piese ”Femei în Parlament”, cântăreața a răspuns: „Vrem și femei în Parlament, mai multe, dar mesajul principal, dar mai ascuns cumva este faptul că ne dorim femei în poziții de lider, susținem femeile să fie în poziții de lider și suntem siguri că sunt capabile”.

Crezi că vei menține ștacheta pe care ai ridicat-o cu „Macarena”?”, a mai fost ea întrebată.

Interesul meu nu e să mențin ștacheta, ci să pun mesajul acolo. Dacă este primit cum trebuie, super, dacă nu este primit cum trebuie, iarăși super. Nu am așteptări de la „Femei în parlament” să fie hit, la fel cum nu am avut la „Macarena”. Mi se pare un mesaj continuat de la ”Macarena” foarte bun.

Dacă își va face treaba și se va duce sus de tot, sunt foarte bucuroasă, dar dacă nu, nu contează. Din punctul meu de vedere, eu mi-am făcut treaba, mesajul l-am pus acolo. Cu siguranță o să mai lansez piese, am multe de spus ca mesaje sociale și așa mai departe, dar voi lansa și piese care nu au neapărat legătură cu realitatea în care trăim, ca să mai și uităm de probleme uneori”, a fost răspunsul tinerei artiste.

Comentarii Facebook