Mesajul realist al lui Gigi Becali pentru Simona Halep: ”Ține cont cineva de trofee? Banii, asta e tot”


Gigi Becali, cunoscut pentru pragmatismul lui, a spus să Simona Halep nu are de ce să își facă zile negre din cauza suspendării. 

La ce nu mă pricep, cum să vorbesc? Eu o văd prisma banului, așa o văd. Adică, dacă vedem lucrurile spirituale, atunci, da, dar, dacă vorbim de lume, trebuie să includem banii. Fără bani, nu se poate.

Simona, ce? Are bani, milioane de euro… nu știu, din punctul meu de vedere. Probabil ea e afectată ca sportivă, vrea să mai joace. Dar a făcut bani. Să se liniștească, să fie sănătoasă și să își vadă de viața ei, că are bani, milioane, să nu o mai afecteze așa de tare. Totul numai pentru bani în lumea asta. Nu mai câștiga și ea mult acum. A făcut bani și la revedere, să fie sănătoși! Gata! Ce a făcut? Ține cont cineva de trofee? Bani, asta e tot.

A câștigat ea milioane, are bani, 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă. Dacă era să deranjeze, îi făceau o manevră înainte, când era numărul unu mondial și numărul doi mondial. Îi făceau acum, când e altul un umăr mai încolo?!”, a spus Gigi Becali, la emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Simona Halep a fost suspendată pentru 4 ani, după ce a fost găsită dopată. Sportiva noastră constestă sancțiunea primită și o va ataca la TAS.

Gigi Becali, cunoscut pentru pragmatismul lui, a spus să Simona Halep nu are de ce să își facă zile negre din cauza suspendării.

Comentarii Facebook