Duminica 28 Aprilie

Mesajul lui Patrick Mouratoglou, la câteva zile după ce Simona Halep a fost suspendată pentru doping


Patrick Mouratoglou a făcut prima declarație pe Facebook, despre cazul Simonei Halep.

"Salutare, tuturor.

 În primul rând, vreau să vă spun prin ce şoc a trecut echipa noastră din momentul în care a Simona a fost anunţată că a fost testată pozitiv la US Open. În cei aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesionişti, nu m-am confruntat niciodată cu o astfel de situaţie.

Sunt recunoscător că atât de mulţi oameni din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o cunosc personal de mai mulţi ani, au vorbit. Vreau să le mulţumesc oamenilor care au reacţionat într-un moment atât de important pentru Simona. Cuvintele lor transmit un mesaj atât de puternic.

Din momentul în care Simona a fost testată pozitiv, săptămâna trecută, am ales să îmi păstrez, relativ, tăcerea. Prioritatea mea a fost să îmi pun energia pentru a o ajuta şi a o susţine în a-şi dovedi nevinovăţia.

Cunoscând-o foarte bine pe Simona Halep, pot spune că este un model de integritate. Ea este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nu i-a trecut niciodată prin cap să apeleze la substanțe interzise. Am 100% încredere în ea. 

Împreună vom lupta pentru demonstra adevărul”, a transmis Patrick Mouratoglou.

Comentarii Facebook