Mesajul halucinant, scris pe racheta care a lovit gara din Kramatorsk. Aceasta a fost ținta unui atac cu două rachete lansate de ruși


Cel puţin 30 de persoane au fost ucise, iar alte 100 au fost rănite vineri, 8 aprilie, la Kramatorsk, în estul Ucrainei. Gara oraşului a fost tinţa unui atac teribil cu două rachete, anunţă compania feroviară ucraineană Ukrzaliznytsia. Sute de persoane care voiau să fugă din regiune aşteptau un tren în momentul atacului. 

Mai multe imagini postate pe social media arată ceea ce a mai rămas dintr-o rachetă, pe care se putea citi, în rusă, mesajul „pentru copii”, pe esplanada din faţa gării. Oficiali ucraineni acuză un atac deliberat, dar Moscova spune că nu a avut misiune de atac programate vineri la Kramatorsk, scrie Sky News.

Cel puţin 30 de persoane au murit şi alte cel puţin 100 au fost rănite vineri într-un atac rusesc cu rachete asupra unei gări din estul Ucrainei, potrivit Reuters și BBC. Civilii încercau să plece spre zone mai sigure din ţară, a anunţat compania ucraineană feroviară, când două rachete ruseşti au lovit clădirea.

Oficialii ucraineni susțin că forţele ruse se regrupează pentru o nouă ofensivă şi că Moscova intenţionează să ocupe un teritoriu cât mai mare din regiunea ucraineană Donbas de la graniţa cu Rusia, potrivit observatornews.ro. 

Comentarii Facebook