Mesajul de Crăciun al lui Klaus Iohannis: Respectați restricțiile, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis românilor, joi, cu ocazia Ajunului Crăciunului, să respecte toate regulile aflate în vigoare privind combatarea pandemiei de coronavirus, dacă nu vor să ajungă în spital de sărbători. 

Șeful statului a precizat că nu vor fi introduse restricții noi de sărbători.

Am avut o ședință de lucru cu prim-ministrul Cîțu și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, despre cum va fi de Crăciun în spațiul public și despre campania de vaccinare”, a anunțat șeful statului.

Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine, avem din păcate foarte multe persoane la ATI și, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă!”, a mai spus Klaus Iohannis, conform Digi 24.

Cum va fi de Crăciun. Am discutat măsurile în vigoare și nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformati acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Repet: 

restricțiile rămân de sărbători, nu se adaugă altele noi”, a completat președintele Iohannis.

Comentarii Facebook