Miercuri 24 Aprilie

Mărturii șocante și din Grecia, unde turiștii au văzut un rechin uriaş: ”Nu am vrut să fiu următoarea lui masă”


Turiştii de pe insula Kos, din Grecia, au relatat că au văzut un rechin uriaș, de circa 3 metri, fare înota în sus și în jos la doar 50 de metri de țărm.

Tocmai am ieșit din apă și mă bucur că am făcut-o. Nu am vrut să fiu următoarea lui masă. Soțul meu a văzut ceva în apă și a crezut că este cineva care face snorkeling. Dar ne-am ridicat și am putut vedea că era destul de clar o înotătoare. Nu aveam de gând să mă întorc în apă după aceea! A fost foarte îngrijorător pentru că, evident, mai erau oameni în apă.

Se hrănea în mod clar pentru că era la suprafață și îi puteai vedea înotătoarea și coada răsturnându-se. Am avut o viziune oribilă că în orice moment cineva în apă va dispărea”, a povestit o turistă în vârstă de 60 de ani pentru Sun Online, citată de ziare.com. 

Un alt cuplu, care se bucura de o zi relaxantă la plajă, a observat o umbră ciudată în apă.

L-am putut vedea înotând în sus și în jos făcând o figură de opt și coada lui trecând pe apă. Nu am putut vedea cât de mare era.

Soțul meu a făcut snorkeling și putea vedea peștii și meduzele, dar asta era altceva. Nu sunt fericită să intru în apă cu ceva atât de mare”, povestesc turiştii.

Kos este o insulă mica, aflată în sudul Greciei, la doar 8 kilometri de Bodrum, Turcia.

Comentarii Facebook