Soția lui Florin Iordache ”altă întrebare primește o pensie de judecătoare de 5.000 euro/lună și nu mai lucrează de la 47 de ani


Magdalena Iordache s-a pensionat de la Înalta Curte de Casație și Justițieș, la vârsta de 47 de ani. Soțul eu, Florin Iordache ”altă întrebare” este președintele Consiliului Consultativ și câștigă 2.500 euro pe lună.

Magdalena Iordache s-a pensionat în 2015 și de atunci pensia i-a crescut. În 2019, încasa 263 mii de lei. Anul trecut a încasat suma de 302.000 lei, adică 8.000 de euro în plus.

Florin Iordache (PSD) a fost numit anul trecut în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, ca recompensă pentru că nu a fost ales în Parlament. PSD și USR și-au dat mâna pentru această numire. Iordache a fost numit președintele Consiliului Consultativ, iar vicepreședinte a fost numit un fost deputat USR, scrie newsweek.ro.

Florin Iordache a fost ministru al Justiției în infamul guvern condus din umbră de Liviu Dragnea. Atunci el s-a evidențiat prin replica ”altă întrebare”, repetată obsesiv la o conferință de presă, în care jurnaliștii l-au încolțit cu întrebări, iar el nu voia să răspundă nimic despre controversata Ordonanță 13, care modifica noaptea legile justiției.

Comentarii Facebook