Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus. Se suspendă o emisiune cunoscută, unde filma deja


Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus și internat la Institutul ”Matei Balș”.

Artistul a fost weekendul trecut la munte și lucra și la show-ul ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, începând din 8 iunie, alături de Monica Anghel. Zilele trecute, Marcel Pavel a fost și la o emisiune la Antena Stars, iar în 3 iunie și la Pro TV.

Nu se știe încă de unde a luat virusul, dar se face o anchetă epidemiologică.

Între timp, Antena 1 a suspendat emisiunea. ”Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru ”Te cunosc de undeva!” urmează a fi reluate după perioada de carantinare. 

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, anunță reprezentanții Intact.

Comentarii Facebook