Manelistul Jador, gest incredibil pentru o bătrână de 86 de ani, care parcurgea 6 km pe jos pentru 10 lei - VIDEO


Jador a întâlnit pe drum o femeie care parcurgea șase kilometri pe jos și transporta 20 de kilograme de fier vechi pentru a câștiga niște bani, și aceia puțini. 

Jador a decis să o ajute și a distribuit întâmplarea pe platformele de socializare, cerând sprijin pentru persoanele în vârstă.

Artistul a trecut cu mașina pe lângă ea și s-a oprit. La început, femeia s-a temut de el, dar, văzând că Jador are doar intenții bune și nu vrea să îi facă niciun rău, a început să îi povestească ce se întâmplă cu ea.

Bătrâna în vârstă de 86 de ani avea nevoie de bani și transporta 20 de kg de fier vechi într-un cărucior, mergând 6 km, doar pentru a obține 10 lei. Jador a intervenit, luându-i căruciorul și conducând-o cu mașina până la centrul de colectare a fierului vechi, scrie kanald.ro.

La 86 de ani, mergea cu 20 de kg de fier vechi 6 km pentru 10 RON. Dacă cineva care are putere să facă ceva pentru bătrânii acestei țări vă rog faceți. Pur și simplu, cuvinte nu mai am”, a postat Jador, în mediul online.

După ce a dus-o la centrul respectiv, Jador i-a oferit femeii o sumă de bani, fără a înregistra această acțiune. Ulterior, el a abordat personalul centrului și le-a rugat amabil să-i acorde o sumă suplimentară pentru fierul vechi adus, având în vedere că femeia avea nevoie disperată de acei bani.

Comentarii Facebook