Mama Alexandrei Măceșeanu a dat primele declarații de la dispariția fetei sale: ”Eu simt că trăiește” VIDEO


Mama Alexandrei Măceșanu, fata pe care Gheroghe Dincă este acuzat că a ucis-o și violat-o la Caracal, a transmis un mesaj video în care spune simte că fiica sa încă trăieşte şi le cere autorităţilor să-şi facă datoria şi să încerce s-o găsească. 

Mama fetei a mai spus că, dacă Alexandra este într-adevăr moartă, speră ca cei care au greşit să plătească.

Eu simt că trăieşte. Ea este o fată puternică. Nu ştiu cum a avut curaj să sune la 112 şi nu as putut fi salvată. Sper ca ea singură să scape, dacă poliţia nu face nimic deocamdată. Sper ca toată lumea care poate da informaţii că a vazut-o, îi rugăm din suflet, fără păcăleli, să ne ajute să o găsim să se întoarcă înapoi acasă. (...) Oriunde ar fi, să ştie că o iubim şi o aşteptăm acasă. Sper ca autorităţile măcar de data asta să-şi facă datoria şi să încerce s-o găsească. E foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu”, a spus mama Alexandrei, într-o postare pe Facebook.

Mama Alexandrei a mai spus că se vor lupta ca cei care au greşit să plătească.

Dacă o fi să fie moartă în butoi, sper ca toţi cei care au greşit să plătească”, mai spune mama fetei.

Principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu şi apoi a ars-o. Analiza specialiştilor INML arată că oasele găsite în cazanul din curtea lui Dincă au ADN-ul minorei, însă familia Alexandrei a cerut o altă expertiză în străinătate.

Comentarii Facebook