Miercuri 24 Aprilie

„Măcelarul din Bucha” a pornit în război cu binecuvântarea bisericii. Comandantul care a ordonat crimele de lângă Kiev are frică de Dumnezeu?!


Omurbekov Azatbek Asanbekovici, locotenent-colonelul unității militare 51460, comandantul celei de-a 64-a brigăzi de puști motorizate (Habarovsk), responsabil pentru masacrul din Bucha este un „om cu frica lui Dumnezeu”. Acesta a primit binecuvântarea preoților ortodocși ruși  înainte de a ordona înfiorătoarele crime și violuri din regiunea Bucha de lângă capitala Ucrainei. 

Criminalul Omurbekov, comandantul Brigăzii 64 de puști motorizate, ar fi primit binecuvântarea Bisericii Ortodoxe anul trecut pentru activitatea sa în cadrul forțelor armate ruse. „Istoria arată că în majoritatea bătăliilor noastre luptăm cu sufletele!”, ar fi declarat acesta în biserică, potrivit publicației Daily Mail. 

Identitatea „Măcelarului de la Bucha” a fost dezvăluită de către hackerii Anonymous. Numele lui Asanbekovici apare și într-o declarație a consilierului prezidențial ucrainean Alexei Arestovici. Acesta a declarat că unitatea militară pe care o comandă Asanbekovici a fost staționată în Bucha, în nord-estul Kievului.

Imaginile de la Bucha, oraș recuperat de forțele ucrainene, arată scene greu de privit:  cadavre ale civililor împrăștiate pe străzi, unii dintre ei au mâinile legate, femei care au fost violate și apoi împușcate sau arse, notează Kanal D. 

Comentarii Facebook