Incredibil, istoria se repetă! Încă un polițist a fost prins în timp ce fura parfumuri dintr-un magazin


La o zi de la incidentul de la Cluj, în care un polițist a fost prins în timp ce fura dintr-un magazin Dedeman, încă un „om al legii”, agent la secția de Operațiuni Speciale, a fost prins de paznicii magazinului în timp ce se străduia să ascundă mai multe produse la ieșire.

De data aceasta, incidentul a avut loc în Iași, unde un polițist de aproximativ 40 de ani a fost prins, joi dimineața, încercând să fure mai multe produse de igienă corporală dintr-un supermarket. Conform Ziarul de Iași, polițistul ar fi intrat în magazin cu un coş de cumpărături, ar fi pus mai multe produse în el, apoi ar fi lăsat coşul şi ar fi încercat să iasă pe unde a intrat.

Agentul de poliție din Iași a fost oprit de către paznicii de la ieșirea magazinului, care l-au perheziționat. Asupra lui au fost găsite mai multe deodorante și câteva sticluțe de parfum scump. Agenții de pază au chemat poliția, care a deschis un dosar penal pe numele agentului.

Citește și: Polițist din Cluj prins la furat în Dedeman îmbrăcat în uniformă

Incidentul vine după ce miercuri, 6 aprilie, un polițist din Cluj-Napoca, îmbrăcat în uniformă, a fost prins furând din magazinul Dedeman. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru furt. Polițistul clujean nu este la prima acțiune de acest fel, În martie 2020 acesta a fost prins când furând de la Leroy Merlin.


Comentarii Facebook