Ludovic Orban a explicat de ce au fost amânate noile măsuri de relaxare


Premierul Ludovic Orban a anunțat, marți, că măsurile de relaxare ce trebuiau să intre în vigoare în 1 iuie vor fi amânate din cauza evoluției negative a numărului de infectări cu coronavirus. 

Este o cifră care ne face să rămânem în gardă, să rămânem concentraţi şi mobilizaţi pentru aplicarea măsurilor pe care le-am adoptat şi evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare.

Miercuri este şedinţă de Guvern, dar eu nu sunt ca alţi premieri care într-un fel votează ca premier şi în alt fel ca parlamentar. Eu am votat ca preşedinte al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru propunerea formulată de CNSU şi voi susţine în Guvern adoptarea propunerii formulate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a spus Ludovic Orban, marți, după o vizită la Uzina ALRO Slatina, conform realitatea.net.

Conform celui mai recent bilanțț transmis de către Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 388 de cazuri noi și încă 17 decese.

Până astăzi, 30 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.970 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Comentarii Facebook