Luni 6 Februarie

Liviu Dragnea: Klaus, poate nu intru în puşcărie. Nu te culca pe o ureche


Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis să nu fie așa de sigur că va intra la pușcărie.

Am înţeles că Iohannis vrea să intru în puşcărie ca să doarmă liniştit. Klaus, poate nu intru. Nu te culca pe o ureche. Deci, dacă cumva o astfel de acţiune ar aduce dreptate pentru mii de oameni să nu se aducă dreptate, pentru ca Iohannis să doarmă liniştit. Nu se poate judeca aşa. În orice ţară ca afară aşa ceva nu ar fi acceptat. La noi trebuie să fie acceptat. O să lupt până la capăt cu toată coloana mea”, a declarat după şedinţa CExN al PSD Liviu Dragnea.

El a respins opiniile potrivit cărora ar fi avantajat de prevederile din draftul de ordonanţă de urgenţă care vizează repunerea în termen pentru contestaţia în anulare a tuturor sentinţelor definitive date de completurile de 5 judecători de la ÎCCJ despre care CCR a decis că au fost nelegal constituite.

Eu vă spun ceva. Guvernul şi PSD nu se ocupă numai de asta, numai că eu nu am nicio şansă în discuţie cu voi să vorbim de asta. Despre faptul că am depăşit Portugalia la PIB, despre faptul că avem creştere economică, despre investiţiile majore care încep să se întâmple acum în sănătate, despre miile de proiecte care se întâmplă acum în România. Cu asta se ocupă PSD. Numai că, nefiind subiecte importante la conferinţa de presă, mă duceţi la subiecte precum ambasada Ierusalimului, la complete de 3, de 7. Răspunsul clar este că sunt momente şi perioade când un partid trebuie să îşi asume şi costuri electorale pentru că din păcate aceste alegeri şi pentru 2-4 procente în plus România nu a putut să finalizeze nişte proiecte importante. Unii ca Iohannis şi ca alţi oameni care mint într-un la televizor le spun că pensia e mai mică”, a adăugat Dragnea, conform Mediafax.

Apărătorul lui Liviu Dragnea şi a fostei directoare DGASPC Teleorman au depus săptămâna trecută la ÎCCJ cereri prin care arată că decizia de la fond a fost pronunţată de un complet nelegal şi cer rejudecarea dosarului de către un complet de 3 judecători specializat pe cauzele de corupţie.

Comentarii Facebook