Lidia Buble ar fi mituit doi polițiști și a fost audiată la DIICOT. A fost prinsă pentru că s-a ”lăudat” unui cunoscut


Lidia Buble ar fi mituit doi polițiști și a fost audiată la DIICOT. Polițiștii voiau să o verifice cu aparatul etliotest, dar artista și-a sunat un prieten, care ar fi sfătuit-o să încerce să-i mituiască pe agenții Brigăzii Rutiere București.

Polițiștii au luat banii, iar artista l-a resunat pe cel care a sfătuit-o și i-a relatat totul. Telefonul acestuia era ascultat, așa că DIICOT a chemat-o la audieri.

Vedeta le-a relatat că nu avea bani la ea, așa că agenții au însoțit-o până acasă. Acolo și-a dat seama iarăși că nu are bani așa că a mers la bancomat, de unde ar fi scos suma pentru care s-a învoit cu agenții Brigăzii  Rutiere.

Lidia Buble s-a lăudat la telefon cum i-a mituit pe polițiști

După ce le-ar fi dat banii, interpreta l-ar fi sunat din nou pe prietenul care o învățase cum să rezolve problema și i-ar fi povestit cu lux de amănunte cât a plătit ca să-și păstreze permisul și să evite eventuale necazuri de natură penală, scrie gândul.ro.

Telefonul era ascultat, așa că procurorii au mai deschis un dosar penal pentru instigare, dare și luare de mită.

Lidia Buble ar fi scăpat de acuzații după ce ar fi dat declarații complete, cu toate că nu s-a autodenunțat. În cazul dării de mită, legea spune că, pentru a fi exonerată de vină, persoana care a oferit mita trebuie să facă denunțul înainte ca autoritățile să se sesiseze cu privire la infracțiune.

Artista nu a putut fi contactată.

Comentarii Facebook