Lepa, bărbatul care a împușcat un polițist la Timiș a fost prins - FOTO


Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist în Timiș, a fost prins de trupele speciale ale Poliției Române. 

Fugarul are trei plăgi prin împuşcare din timpul schimbului de focuri căruia i-a căzut victimp agentul Cristian Amariei.

Lepa trebuie operat pentru a-i fi scos glonţul care l-a lovit în torace și nu a mai ieşit.

Fugarul Marcel Ionel Lepa a fost prins, marţi dimineaţa, în localitatea Remetea Mare, din judeţul Timiş.

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie, scrie Mediafax.

Conform oamenilor legii, poliţiştii din cadrul IPJ Timiş se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internaţională. Aceştia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin. Poliţiştii, unii îmbrăcaţi în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat faţă în faţă cu poliţistul pe care l-a împuşcat în piept și gât.

Fotografia cu fugarul legat a fost postată de polițiști pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne, a cărui conducere este sub tirul polițiștilor pentru lipsa dotărilor. 

62054676_2703760856360955_4387547880160755712_n.jpg

Marcel Lepa a fost găsit în locuinţa bunicii unui prieten, unde oameii legii au fost şi luni şi au găsit urme de sânge în baie, semn că individul a trecut pe acolo după ce l-a ucis pe poliţist.

Asupra lui au fost găsite mai multe cartuşe, dar şi pistolul cu care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei. La reținere, Lepa nu a mai apucat să folosească arma.


Comentarii Facebook