Jandarm ucis înainte de căsătorie, pentru o datorie de 5.000 de euro. Alte două persoane au fost rănite. Agresorul a vrut să își ia zilele


Marian Radu este jandarmul ucis la Râşnov, județul Brașov, cu lovituri de cuțit în timp ce-și apăra un văr, care avea datorii de 5.000 de euro. Acesta urma să se căsătorească la vară, dar toate visele frumoasei familii au fost năruite de acest atac care a șocat comunitatea din Râșnov.

Bărbatul a fost ucis în noaptea de sâmbătă spre duminică. Alte trei persoane au ajuns la spital, în urma unei agresiuni produse într-o locuință din Râșnov. Suspectul a fost găsit mai târziu într-o baltă de sânge, lângă blocul în care locuia.

Jandarmul ucis și alți trei bărbați s-au întâlnit în locuința unui văr de-ai săi, care lucra și el tot în Jandarmerie. Cu toții au consumat alcool, iar unul dintre invitați și-a amintit că gazda îi datora 5.000 de euro. 

După discuțiile aprinse, bărbatul care își cerea banii înapoi, în vârstă de 39 de ani, a plecat din casă și s-a întors cu un cuțit. Acesta a început să lovească în stânga și în dreapta, rănindu-i pe ceilalți bărbați.

Marian Radu, jandarm în Brașov,  a încercat să îl oprească pe agresor, dar loviturile de cuţit primite i-au fost fatele. Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Braşov de peste 16 ani. Localnicii spun că ar fi fost văr cu pompierul datornic, iar la vară urma să se căsătorească, conform Observator.

Pe unul l-a înjunghiat în gât. A sărit pentru vărul lui. Era jandarm. A sărit pentru el”, povesteşte un martor. ”Sunt vecinii noştri care sunt nişte oameni foarte de treabă. Sunt şocată”, a povestit o localnică.

Transmitem condoleanţe familiei. Un coleg care şi-a făcut datoria, treaba aşa cum trebuie. Lucra la obiectivul de la Arhivele Naţionale din Braşov”, a declarat Luiza Dănilă, Jandarmeria Braşov.

Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că în localitatea Râșnov, în incinta unui imobil, a avut loc o agresiune în care un bărbat, de 39 de ani, ar fi lovit cu un cuțit 3 persoane.

Cei patru bărbați au băut împreună în curtea unei case și s-au luat la ceartă, apoi, la un moment dat, unul dintre ei a scos un cuțit și i-a atacat pe ceilalți trei. După ce i-a înjunghiat a fugit, iar în apropierea blocului în care locuia și-a tăiat venele de la ambele mâini. A fost găsit într-o baltă de sânge şi transportat de urgenţă la spital.

În urma leziunilor suferite, una dintre victime (bărbat în vârstă de 39 de ani, jandarm din Braşov), a decedat. Agresorul, în stare de inconștiență și celelalte două victime (dintre care una pompier) au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din verificările efectuate, a rezultat că agresorul s-a deplasat la imobilul în care se aflau cei trei bărbați pentru a discuta cu unul dintre aceștia în legătură cu restituirea unei sume de bani, pe care primul i-o împrumutase”, conform IPJ Brașov.

Potrivit unor surse, totul ar fi pornit de la o datorie de aproximativ 5.000 de euro.

Comentarii Facebook