Irinel Columbeanu a explicat cum a pierdut Rolls-Royce-ul de 600.000 de euro


Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea ca urmare a unei investiții proaste într-o fabrică de ciment. A făcut totul cu credite, iar banca i-a confiscat tot ce avea. 

Fostul milionar a explicat ce s-a întâmplat cu Rolls-Royce-ul de 600.000 € pe care îl conducea. Invitat la podcastul lui Serghei Mizil, chiar în curtea azilului în care trăiește acum Irinel Columbeanu a vorbit deschis și foarte lucid despre situația în care se află. 

Internauții l-au întrebat ce s-a ales de super mașina pe care o deținea la începutului anilor 2000. ”S-a dus. Rolls-ul, la o bancă germană, nu cunosc numele. Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute. A făcut un credit și a garantat cu mașina, respectiv cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să... când cineva m-a ajutat, nu pot să-l las. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani. Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”, a spus Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a mai declarat că și-a vândut și alte bunuri de valoare pentru a face rost de bani. Printre acestea se numără o colecție de ceasuri și una de genți de lux.

Dumitru Dragomir și Anamaria Prodan sunt de părere că singurul vinovat de situația financiară în care se află omul de afaceri este chiar el. ”Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a spus impresara de fotbal.

Comentarii Facebook