Cine este femeia care a murit după ce o contabilă a căzut peste ea de la etaj


Ileana Cristea, 60 de ani, este femeia care a murit după ce o contabilă a căzut peste ea de la etaj. 

Victima lucra de mai bine de 20 de ani lucra la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, și în ziua în care sinucigașa a căzut peste ea de la etajul cinci al unui bloc din Capital mergea spre autobuz.

Ileana Cristea era economistă și de foarte mulți ani locuia pe același etaj, unde lucra și contabila sinucigașă care i-a luat viața.

Ca de obicei femeia a ieșit din bloc și se îndrepta spre stația de autobuz, unde, din păcate, nu a mai ajuns pentru că a fost lovită din senin de trupul femeii de 43 de ani care a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul cinci.

Victima a fost operată, dar nu s-a reușit salvarea ei, din cauza rănilor extrem de grave pe care le avea. Aceasta a lăsat în urmă un soț și două fiice.

Vestea morții Ilenei Cristea a căzut ca un trăsnet peste familia, colegii și prietenii săi care vor să se facă dreptate.

Familia îndoliată cere despăgubiri uriașe de la contabila sinucigașă.

Contabila sinucigașă în vârstă de 43 de ani va fi cercetată pentru omor cu intenție indirectă, dar nu a putut fi audiată din cauza șocului și a depresiei de care suferă, conform Romaniatv.ro.

O femeie în vârstă de 43 de ani s-a aruncat miercuri dimineață de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii nr 15, din centrul Capitalei. Doar că aceasta a căzut peste o altă femeie în vârstă de 60 de ani care trecea pe trotuarul de lângă bloc. Ambele femei au fost rănite, însă cel mai grav era femeia de 60 de ani.

La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei.

Comentarii Facebook