Luni 25 Octombrie

Într-un oraș american, toți locuitorii stau în aceeași clădire! Povestea amuzantă s-a viralizat - VIDEO


Orașul Whittier, Alaska, i-a adunat pe toți locuitorii în aceeași clădire, de 14 etaje, unde este și clinica, secția de poliție și magazinul.

O tânără care locuiește aici și-a descris experiența pe o rețea socială, iar clipul s-a viralizat, utilizatorii fiind extrem de amuzați de povestea ei, conform Digi 24.

Jenessa spune: „Există un oraș în care toată lumea locuiește în aceeași clădire. Iar eu locuiesc în prezent în clădirea respectivă”.

”În această clădire există un oficiu poștal, o biserică și un magazin. În subsolul clădirii avem un tunel care face legătura cu școala, care este peste drum. În prezent, 318 de oameni locuiesc aici”.

Whittier a existat încă din anii 1940, a fost construit în preajma celui de-Al Doilea Război Mondial și a fost bază militară. După război, mulți au plecat, dar orașul a avut o populație destul de mare până la cutremurul din 1964. Whittier avut de suferit în urma acestui cutremur, iar cei mai mulți oameni au plecat. Una dintre clădirile de aici, care era o cazarmă militară, a fost abandonată”, a mai relatat tânăra.

De ce au ajuns aproape toți oamenii din oraș să locuiască în aceeași clădire.

Aici nu există case, pentru că nu poți cumpăra nicio proprietate. Mai toate sunt deținute de compania de căi ferate. Așa a ajuns lumea să locuiască în aceeași clădire: nu se poate să cumperi teren pe care să construiești o casă”.

Tânăra a mai spus că în bloc se pot cumpăra apartamente sau se pot închiria. Jenessa a mărturisit că sunt foarte puțini tineri în oraș. Cea mai bună prietenă pe care o are locuiește cu un etaj mai sus.

Comentarii Facebook