Incident halucinant! Anchetă pentru viol, după ce o femeie aflată de 10 ani în comă a născut


Un incident halucinant a avut loc recent în SUA, un poliția a deschis o anchetă pentru viol după ce o femeie aflată de zece ani în stare vegetativă a născut într-un centru de îngrijire din Phoenix.

Femeia a intrat în comă în urmă cu peste zece ani după ce a suferit un accident şi a fost la un pas de a se îneca. La 29 decembrie ea a adus pe lume un băieţel sănătos.

Personalul centrului de îngrijire Hacienda HealthCare unde era internată femeia nu a observat sarcina acesteia, potrivit unei surse citate de postul local din reţeaua CBS. Reprezentanţii unităţii sanitare s-au sesizat abia când au "auzit-o gemând", potrivit aceleiaşi surse, scrie Agerpres

Poliţia speră să poată preleva mostre ADN de la toţi membrii personalului instituţiei şi să efectueze verificări asupra altor pacienţi, potrivit surselor citate de ABC15.

Centrul Hacienda HealthCare din Arizona, care are în îngrijire aproximativ 2.500 de persoane pe an, a dat asigurări prin intermediul unui comunicat că va coopera cu autorităţile.

"Efectuăm un audit intern al protocoalelor noastre pentru a ne asigura că fiecare rezident este în siguranţă şi este îngrijit cât mai bine", a precizat instituţia.

Furioşi şi îngrijoraţi, părinţii altor pacienţi caută să îi mute pe aceştia la alte unităţi de îngrijire. "Suntem cu toţii în stare de şoc", a mărturisit presei Karina Cesena, care nu a mai plecat de lângă patul fiicei sale în vârstă de 22 de ani, spitalizată de doi ani la acest centru.


Comentarii Facebook