Incendiu violent la un colegiu din Baia Mare. Acoperișul cantinei liceului a fost mistuit de flăcări


Incendiu violent, miercuri seara, în Baia Mare. Acoperișul cantinei unui liceu din oraș a luat foc din cauze încă necunoscute. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca flăcările, foarte mari, să nu se extindă și la clădirile din apropiere. Din fericire, n-au fost victime, însă, pagubele sunt mari. 

Agenții de pază din liceu au observat flăcările și au dat alarma la 112. Până la sosirea echipajelor de intervenție focul s-a extins la întregul acoperiș. Este vorba de aproximativ 400-500 metri pătraţi. Tot paznicii au anunțat și conducerea unităţii de învăţământ. 

În jurul orei 21:46 am fost anunţat de un incendiu la cantina instituţiei. Am venit de urgenţă de acasă. Era un fum destul de gros la acoperişul cantinei”, a declarat directorul Colegiul Tehnologic Transilvania Baia Mare, Victor Todoruț.

Patru echipaje de stingere, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor SMURD au fost trimise la incendiu. „Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia paramedicilor deoarece n-am avut victime”, a informat purtător cuvânt ISU Maramureș, Cornel Băbuț.

Incendiul a fost lichidat după două ore. Deocamdată nu se ştie cauza. Cantina unității de învățământ era în plin proces de reabilitare și nu era utilizată, notează Observator


Comentarii Facebook