Incendiu masiv la o pensiune turistică: Cinci persoane au fost găsite carbonizate, printre care și un copil. Alte trei sunt de negăsit


Un incendiu de mari proporții a izbucnit  marți dimineața, în jurul orei 6:00  la pensiunea turistică  ,,Ferma Dacilor" din Tohani, județul Prahova. Clădirea, care nu avea autorizație de securitate la incendiu, a ars din temelii. Din păcate, pompierii au scos din clădire 5 persoane carbonizate, printre care și un copil.

Potrivit antena3.ro minorul decedat este fiul patronului.

Două persoane au fost rănite, fiind transportate cu arsuri ușoare la spitalul judeţean de Urgenţă Ploieşti. Alte trei persoane, un adult și doi copii sunt încă de negăsit. 

În pensiune erau cazate 26 persoane. Toate victimele erau cazate la etajul pensiunii, cei aflați la parter reușind să se autoevacueze la timp. 

"Incendiu operator economic în Gura Vadului, sat Tohani. Chiar în aceste momente se lucrează pentru lichidarea unui incendiu de proporții care a cuprins un operator economic din Gura Vadului, sat Tohani.

Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate la locul evenimentului 10 autospeciale de stingere, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă, un ATPVM, 4 ambulanțe SMURD și 3 SAJ. Începând cu ora 06:29 a fost activat Planul Roșu de intervenție.", a transmis ISU Prahova.

O echipă de specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică va fi trimisă la Tohani pentru a sprijini ancheta.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au deschis un dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă în acest caz.


Comentarii Facebook