În loc de protest, unde sunt permise maxim 500 de persoane, Ciolacu vrea să organizeze un spectacol și să-i invite și pe Cîțu și pe Boc


A trecut un an de guvernare și premierul Cîțu pierde vremea în campania internă și pe la festivaluri – a atras atenția liderul PSD, Marcel Ciolacu, comentând, la Antena3, imaginile difuzate cu premierul Florin Cîțu, aflat la Electric Castle alături de Emil Boc.

Liderul PSD a ținut să remarce că protestele nu sunt permise, decât în limita a 500 de persoane, în timp ce festivalurile cu prezența a sute de persoane sunt permise.

Păi dacă, protestele nu sunt permise, să facem mai bine un spectacol în care să aducem și noi 70.000 de oameni câți erau acolo la festival. Și îi invităm și pe Cîțu, și pe Boc (…) Nu mai facem proteste, facem concerte, dacă asta avem voie”, a comentat Ciolacu.

Liderul PSD a mai atras atenția că toate laudele premierului, cum că  înregistrăm o creștere economică, sunt minciuni, în contextul în care România n-a avut niciodată o datorie externă mai mare decât acum.

Cea mai mare calitate a lui Cîțu este că știe să mintă fără cea mai mică rezervă. România are cel mai mare deficit și cea mai mare datorie externă. O asemenea datorie externă și un asemenea deficit duc la pierderea suveranității României.  Pas, cu pas, cum zice domnul președinte Iohannis, spre asta ne îndreptăm (…) FMI e deja la ușa noastră. Comisia Europeană va veni de asemenea să ia măsuri și să ne oblige să ne încadrăm în parametri europeni. Anul de guvernare e pierdut. La rectificarea bugetară, a luat 3 miliarde de la pensii ca să-i ducă în fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului. Numai Orban a mai făcut asta, pe când era premier, tot așa pentru a-i mulțumi pe primari înainte de alegeri. A venit acum Cîțu cu aceeași schemă patentată de Orban, ca să aibă să le dea primarilor să primească la schimb voturi în competiția internă pentru președinția partidului. Noi am lăsat deficit la pensii 2 miliarde, acum deficitul este de 8 miliarde, și mai iau 3 miliarde după ce au înghețat și salarii și tot…”, a comentat Ciolacu


Comentarii Facebook