Luni 28 Noiembrie

În iunie 2018 își cerea iertare de la deținuți, iar acum Dragnea spală dubele pentru deținuți


Liviu Dragnea lucrează în penitenciarul Rahova la garaj. Fostul lider al PSD este nevoit să spele dubele cu care sunt cărați deținuții, 30 la număr, în fiecare zi.

Dubele în fiecare zi trebuie spălate, curățate, verificate, pentru că deținuții, când merg la instanță, lasă acolo tot felul de mizerii, de la resturi de mâncare până la țigări. Să speli cele 30 de dube îți ia câteva ore bune, pentru că sunt foarte mari. Ei au program de lucru normal, de opt ore. Oricum, este mai bine pentru ei să iasă la muncă, pentru că stau în afara celulei opt ore, și nu o oră cât au voie la plimbarea zilnică”, a declarat Mihaela Neacșu, prim-vicepreședinte al Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare, pentru național.ro.

Îmi cer iertare acum în faţa dvs şi în faţa celor care ne privesc, miilor de români care unii stau în puşcărie pe un articol neconstituţional, alţii sunt târâţi în tribunale pe baza aceluiaşi articol sovietic şi alţii sunt târâţi pe la DNA şi mai sunt şi alte mii sau zeci de mii care nici măcar nu ştiu că au dosar. Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult elaborarea Codului Penal. Probabil că n-o să mă ierte. Maniera pe care noi am avut-o, pe care eu am avut-o de a avea o abordare procedural corectă în Parlament s-a dovedit că a fost una greşită, pentru că în Parlament nu se poate vorbi de adoptarea în procedură normală, dezbateri, adoptare şi promulgare“, a declarat Liviu Dragnea, în iunie 2018.

Comentarii Facebook