Imagini tulburătoare din Shanghai: Un bătrân este dus la crematoriu deși este încă în viață. Momentul în care începe să miște


Un bătrân din Shanghai a fost declarat din greșeală mort și dus la crematoriu într-un sac de cadavre relatează CNN. Episodul șocant arată cât de grav au degenerat lucrurile în metropola afectată de COVID-19, unde milioane de oameni sunt în continuare în izolare forțată de guvern.

Filmarea realizată de un martor arată momentul în care mai mulți muncitori îmbrăcați din cap până în picioare în echipament de protecție își dau seama că bărbatul pe care îl cărau este încă în viață. Imaginile filmate în Shanghai au devenit virale pe rețelele sociale chineze, stârnind groază și indignare.

Filmarea a fost postată online duminică, 1 mai. Imaginile surprind momentul în care capul bărbatului, aflat la un azil de bătrâni, se mișcă în sacul galben pentru cadavre în timp ce muncitorii îl ridică într-un vehicul.

Este haos la azilul de bătrâni. Au trimis o persoană vie într-o mașină mortuară și au spus că este mort. Personalul de la pompe funebre au spus că încă se mișcă... . Este iresponsabil, cu adevărat iresponsabil”, declară persoana care a realizat filmarea de sus.

Pe platforma Weibo, varianta de Twitter a Chinei, multora nu le-a venit să creadă că s-a putut comite o astfel de greșeală gravă, în special în Shanghai, considerat drept cel mai progresist și modern oraș din China. „Acest clip scoate la iveală problemele din Shanghai”, a scris un chinez pe rețeaua de socializare. „Acesta este omor premeditat”, a scris un alt utilizator.


Comentarii Facebook