Scene incredibile în timpul unei înmormântări. O femeie declarată moartă a început să bată cu pumnii în sicriu


O situația incredibilă a avut loc la o înmormântare din Peru. În timpul slujbei, femeia care fusese declarată decedată de către medicii legişti a început să bată în capacul sicriului.

Înmormântarea a fost brusc întreruptă când femeia despre care oamenii ştiau că este moartă a început să lovească în sicriu. Povestea a început când medicii legişti au declarat decesul femeii în urma unui grav accident rutier, notează observatornews.ro.

Pe 26 aprilie, familia şi apropiaţii Rosei Isabel Cespedes Callaca s-au adunat la înmormântare, pentru a o conduce pe ultimul drum, scrie publicaţia Metro.

În momentul în care apropiaţii au luat sicriul pe umeri, din interiorul sicriului s-au auzit sunete ciudate. În acel moment, oamenii au coborât sicriul şi l-au deschis. Când au scos capacul, oameni au văzut înmărmuriți cum femeia îi priveşte şi respiră cu greu. În stare de şoc, rudele au pus sicriul într-o maşină şi au dus-o pe femeie la spitalul din Lambayeque. 

Când au ajuns acolo, Rosa dădea semne slabe de viaţă, iar medicii au conectat-o imediat la aparate. Cu toate acestea, starea ei s-a înrăutăţit, iar în cele din urmă femeia a fost din nou declarată decedată. Poliţia din Peru investighează în prezent ce s-a întâmplat la Spitalul Regional Lambayeque, unde a fost a fost declarat prima oară decesul, scrie sursa citată. 

Comentarii Facebook