Imagini GRĂITOARE cu cruzimea lui Putin. O mamă plânge și mângâie trupul micuţului său, de doar 18 luni, ucis de bombardamente


Noi imagini cu cruzimile fără margini care se petrec în Ucraina au fost făcute public de presa internațională.

La Mariupol, unde evacuarea civililor a fost amânată, deoarece nu s-a respectat acordul de încetare a focului pentru coridoare umanitare, sunt foarte multe victime

Marina Yatsko și iubitul ei, Fedor, plâng deasupra corpului neînsuflețit al fiului ei, Kirill, în vârstă de 18 luni, ucis în bombardamente. Mama îi mângâie trupul neînsufleţit, micuţul fiind aşezat pe o targă, într-un spital din orașul asediat. Un cadru medical stă pe podeaua spitalului, îndurerat că nu a putut să-l salveze pe micuţul de doar 18 luni, scrie Dobrogea TV.

Sunt peste 200.000 de civili din Mariupol și Volnovakha care nu pot pleca, după ce Moscova a ignorat încetarea focului.

BBC anunță că numai 400 de persoane au fost evacuate din Volnovaha şi din zonele apropiate, sâmbătă, în timpul încetării focului, informează BBC News, citând oficiali ucraineni.

Deşi aveam intenţia şi aveam la dispoziţie mijloace de transport pentrur a eevacua mult mai mulţi oameni, a trebuit să ne oprim pentru că ruşii au încercat din nouă să bombardeze fără milă Volnovaha”, a declarat guvernatorul regional Pavlo Kirilenko, potrivit The Guardian.

Comitetul Internaţional al Crucii Roşii a precizat că din câte ştie nu vor avea loc evacuări ale civililor din Mariupol şi Volnovaha. “Rămânem în dialog cu părţile implicate pentru trecerea în siguranţă a civililor din alte oraşe afectate de conflict”, a precizat ICRC. “Scenele din Mariupol şi din alte oraşe, de astăzi, sunt dureroase. Orice iniţiativă care le permite civililor să plece în zone mai sigure este binevenită”, a adăugat comitetul.

Putin vrea să „ascundă adevărul sub preș”. Rusia adoptă o lege care va pedepsi cetățenii pentru divulgarea informațiilor despre armata rusă

Preşedintele rus Vladimir Putin nu vrea să îi lase pe ruși să protesteze sau să vorbească despre război. El a impus sancţiuni împotriva cetățenilor ruși care vorbesc public de război.

Legea marţială este pusă în aplicare (...) în caz de agresiune, în special în regiunile în care au loc lupte. Noi nu avem o astfel de situaţie şi sper că nu va interveni”, a mai spus el.

b06bfd90-bbf5-47f1-93ab-bb9f192a5e66.jpg

Foto: Părinți care își țin în brațe copilul de 18 luni mort în timpul unui bombardament asupra unui spital din Mariupol

Sursă foto: dailymail.com

Comentarii Facebook