Hoții au spart o casă, în Italia, și au lăsat un mesaj viral: ”Văd că nici voi nu aveți nimic” - FOTO


Niște hoți care au spart o casă din Pordenone, comuna Chions, Italia, au devenit vedete după mesajul lăsat proprietarilor casei.

Pe lângă obiectele furate, proprietarii au găsit un bilet scris de mână, care a provocat atât amuzament, cât şi furie în întreaga comunitate.

Îmi pare rău, dar nu avem bani și trebuie să mâncăm. Dar văd că nici voi nu aveţi nimic. Răbdare”, au scris hoții. Aceștia au plecat cu un aparat de cafea şi o friteuză.

”Văd că nu aveţi nimic Prada? Doar un aparat de cafea şi o friteuză, cam slab. Îmi pare rău, dar nu mai avem bani și trebuie să mâncăm. Dar văd că nici voi nu aveţi nimic. Răbdare”, au scris hoţi, într-o italiană stricată, plină de greşeli gramaticale.

Poliția crede că ar fi vorba despre o persoană de altă naţionalitate sau care a vrut să îi bage în ceață și a scris intenționat cu greșeli pentru a-i încurca, relatează Leggo.it.

Carabinierii din Azzano Decimo îi sfătuiește pe localnici să fie extrem de vigilenţi și să asigure locuințele când pleacă de acasă.

Se pare că în provincia Pordenone a fost o serie de spargeri în ultimele luni. Mai multe locuințe au fost sparte în Porcia, Azzano, Fiume Veneto și Zoppola. De obicei, infractorii așteaptă ca proprietarii să plece de acasă, apoi pătrund în interior spărgând geamurile sau ușile.

Comentarii Facebook