Harry a revenit în Marea Britanie. Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip


Prințul Harry a revenit în Marea Britanie. Mezinul Dianei va participa la ceremonia de înmormântare a bunicului său, prințul Philip. Evenimentul va avea loc duminică, 17 aprilie, iar Meghan Markle nu îl va însoți. 

Actrița este însărcinată și nu a primit permisiunea de a călători din California în Marea Britanie. Meghan Markle și Harry așteaptă cel de-al doilea copil, o fetiță. 

Ducele de Sussex a revenit în Regatul Unit, la mai bine de un an de la „Megxit”. Potrivit The Sun, Harry a călătorit cu un zbor al companiei British Airways și a ajuns în Regat duminică, la ora 13:15.

Mezinul Dianei a fost escortat de securitate și condus la Palatul Kensington. Prințul a călătorit singur, actrița în vârstă de 39 de ani a rămas în California. 

Potrivit sursei citate mai sus, un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a anunțat că vedeta de televiziune ar fi dorit din tot sufletul să participe la ceremonia de înmormântare, dar nu a primit aviz de la medicul ei. Meghan Markle este însărcinată pentru a doua oară, iar zborul până în Marea Britanie nu i-ar fi fost permis, din cauza sarcinii.

Funeraliile prințului Philip vor avea loc sâmbătă

Ceremonia de înmormântare a prințului consort Philip, soțul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, vor avea loc sâmbătă viitoare, anunță Palatul Buckingham, conform postului Sky News.

Funeraliile vor începe la Palatul Windsor, iar trupul prințului Philip va fi transferat la Catedrala Saint George din Windsor cu un vehicul marca Land Rover care a fost configurat în mod special de prinț.

Persoanele din public nu vor putea participa la funeralii din cauza restricțiilor antiepidemice, dar ceremonia funebră va fi transmisă în direct de televiziuni.

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a decedat vineri dimineață, la vârsta de 99 de ani. Ducele de Edinburgh a murit la Castelul Windsor.

Cu profundă tristeţe, Majestatea Sa Regina a anunţat moartea iubitului ei soţ, Alteţa Sa regală prinţul Philip, duce de Edinburgh. Alteţa Sa regală a decedat în pace în această dimineaţă, la Castelul Windsor", a comunicat Palatul Buckingham.


Comentarii Facebook