Ginere băut și supărat a intrat cu BMW-ul direct în casa soacrei. Femeia s-a aruncat pe geam de frică


Momente de groază pentru o femeie din Timiș, care s-a trezit cu o maşina în casă. La volan era chiar ginerele ei, bine amețit de alcool. Bărbatul şi-a amintit brusc de toate certurile cu soacra şi a vrut să îi dea o lecţie, așa că s-a dus cu maşina direct în gard.

Impactul a fost atât de puternic, încat i-a avariat și casa femeii. Aceasta s-a speriat şi a sărit pe geam. Sâmbătă seara, beat și supărat bărbatul, a accelerat în momentul în care a ajuns în dreptul casei soacrei sale. A intrat cu viteză în gard, iar stâlpul porții a fost efectiv proiectat în imobil. Speriată de bubuitură, femeia care era singură în casă a sărit pe un geam și așa a reușit să-și rupă piciorul, scrie Observator. 

N-ar fi pentru prima dată când bărbatul îşi iese din fire. De frica lui, soţia a rămas în Germania cu cei doi copii. Nu e prima dată când bărbatul îşi varsă nervii pe soacră. Însă femeia n-a depus niciodată plângere. N-a crezut că ginerele său va trece şi la fapte. Acum însă a fost deja prea mult pentru ea, aşa că l-a reclamat, notează sursa citată. 

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Comentarii Facebook