Duminica 28 Aprilie

Gest de român adevărat! David Popovici e asaltat de universități de renume din SUA, dar a decis deja


David Popovici se antrenează pentru Campionatele Mondiale de Natație, care au loc la Fukuoka, Japonia, din 14 iulie, dar între timp este asaltat de universități din toată lumea. 

Deja David Popovici a făcut un anunț important despre viitorul său. El a spus că din toamnă va fi student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, din cadrul Universităţii Bucureşti.

Jurnaliştii americani de la NBC au dezvăluit că trei dintre cele mai importante universităţi din SUA i-au făcut oferte lui David Popovici. Este vorba despre Stanford, University of California şi University of Texas.

Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din Bucureşti. Am ales Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (FPSE) a Universităţii din Bucureşti pentru că simt că am o înclinaţie spre acest domeniu şi pentru că ştiu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia şi prietenii aproape. Ne vedem, din toamnă, în campusul Universităţii din Bucureşti din Panduri.

Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită şi sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia şi de sprijin în atingerea de noi performanţe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, înotul.

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoştinţelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat şi, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a scris David Popovici, pe Facebook.

Universitățile din SUA oferă cele mai bune condiții pentru înotătorii de performanță

În topul celor mai bine clasate universități din lume (Shanghai Rankings University), cele din USA oferă cele mai bune condiții pentru înotul de performanță.

Stanford University - locul 1 la înot / locul 2 la învățătură în lume

Princeton University - locul 2 la înot / locul 7 la învățătură în lume

Harvard - locul 3 la înot / locul 1 la învățătură în lume

Yale - locul 4 la înot / locul 11 la învățătură în lume

Massachusetts Institute of Technology (MIT) - locul 5 la înot / locul 3 la învățătură în lume

University of California - Berkeley - locul 6 la înot / locul 5 la învățătură în lume.

Comentarii Facebook