George Buhnici a fost șocat când bloggerul Zoso l-a făcut dolofan: Voi face tot ce este ”moral și legal” să îl opresc


Vloggerul George Buhnici era șocat acum o lună, când Vali Petcu, cunoscut pe internet sub numele de Zoso, i-a spus că e dolofan. Buhnici i-a transmis că îl va da în judecată.

Zilele trecute, la festivalul Neversea, George Buhnici s-a evidențiat cu o declarație care a aprins mediul online. Vloggerul spune că el s-a săturat să meargă la plajă și să vadă piele cu vergeturi la femei, îndemnându-le pe fete să meargă la ”săliță”. Buhnici a folosit-o ca exemplu pe soția lui, care era lângă el la interviul de la Antena Stars, pentru a demonstra cum trebuie să arate o femeie.

George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vâsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese”.

După numai o lună de la incidentul cu ”dolofanul”, Buhnici s-a sucit la 180 de grade. Acesta susţinea într-un clip postat pe canalul său de YouTube că Zoso l-a făcut dolofan, părând afectat de jignirea pe care a primit-o din partea colegului de breaslă.

Buhnici şi Cadar se înţeleg bine pentru că sunt dolofani amândoi. Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentru pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată", îi spunea George Buhnici lui Zoso.

Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii", adăuga Buhnici, amintind de momentele în care elevii făceau miştouri în şcoala generală de colegii lor mai corpolenţi.

Mesajul privind jignirea legată de înfăţişarea vloggerului a fost adresat printr-un drept la replică, după ce Zoso a postat un videoclip cu o durată de o oră şi 23 de minute intitulat "The Buhnici Files", în care îl acuza pe youtuberul român, printre altele, că nu citează sursele în cadrul review-urilor, preia idei ale altor vloggeri pe care le prezintă ca fiind originale şi nu marchează explicit publicitatea, minţind publicul, scrie hotnews.ro.

Ce spunea Buhnici la Neversea despre ”fund și țâțe”

Realizatorul de vloguri George Buhnici a spus că a mers la festivalul de pe plajă pentru a vedea piele și nu celulită.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. 

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a mai spus Buhnici la Antena Stars.

Acesta a dat-o ca exemplu pe soția lui, Lorena, care arata ca o minoră.

VIDEO - Glumă nereușită? George Buhnici: ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră” / Soția: ”Doamne ferește!”

Buhnici a încercat să explice ce a vrut să spună, dar s-a afundat mai mult

Realizatorul de vloguri, George Buhnici, se afundă în scandalul iscat chiar de vorbele lui, care a spus că merge pe plajă pentru a vedea fete care arată bine, nu unele pline de celulită. El și-a dat exemplu soția, care arată ca o minoră. 

Rapid a fost acuzat pe rețelele sociale și pe Reddit, unde a apărut prima dată clipul, că e pedofil și obiectifică femeile.

Reddit moare o idee bună la noi. /romania e o fundătură unde oricine poate spune orice... vor adminii. Ce ar fi să aflăm că majoritatea sunt conturi false, controlate de cine vrea să creeze narațiunea? Ciudat cum... karma se adună cu... hate speech”, a scris vloggerul pe Twitter, unde a fost acuzat rapid de urmăritori că pierde din vedere esența discuției și dă vina pe ”ruși, troli și alții”.

Răspunsul pe larg al lui George Buhnici a venit, pe blogi, unde  acesta spune că el e victima trolilor și a propagandei comuniste. 

Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică

Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007.

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin. Să le luăm pe rând.

Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără”, a spus Buhnici. Citiți AICI mai departe.

Comentarii Facebook