Generalul Gheorghe Turda, îndrăgitul cântăreț de muzică populară: Putin va opri războiul în Săptămâna Mare a Paștelui. A prezis Nostradamus


Generalul Gheorghe Turda, îndrăgitul cântăreț de muzică populară, a spus că Vladimir Putin va opri războiul din Ucraina în Săptămâna Mare a Paștelui.

Turda a ajuns general în 2008

Prin decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Gheorghe Turda a fost înaintat în gradul de general de brigadă în rezervă (cu o stea). El este mai cunoscut pentru cariera lui de cântăreț de muzică populară.

Într-un interviu acordat recent, generalul a spus că Putin este credincios.

Am o carte, Nostradamus, am cumpărat-o cu mari sacrificii din Franța în anii 1980, am tradus-o, și știam toate treburile astea cu pandemia și războiul. Părerea mea despre acest război e că în Săptămâna Mare, de Paște, se va finaliza. Pentru că Putin este un credincios. El deja s-a compromis în fața lumii. Nu știu dacă își va cere chiar scuze, dar o să oprească acest război în Săptămâna Mare. Va fi ca o înfrângere, dar pentru ca el primează credința, o să demonstreze lumii prin asta că e un ortodox convins.

Sunt două forțe care nu vor ceda! Sunt consternat ce se întâmplă, mai ales în partea de Nord, a venit sora mea la ziua mea, era atât de bulversata pentru că la noi e punctul de trecere spre Ucraina dinspre Sighetul Marmației. Avem neamuri apropiate dincolo, săracii vin aici speriați, necăjiți, războiul e război, nu te joci”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Star Popular.

Tatăl lui Gheorghe Turda a fost împușcat de ruși

Artistul a rememorat cum a fost împușcat tatăl său chiar de către ruși.

Rușii l-au împușcat pe tatăl meu în 1948. Tata a fost în Garda Regală până în 1947, s-a eliberat, și când a ajuns la Vânătorii de munte de la Baia Mare, au intrat în garnizoana de la Sighet și au vrut să-i fure arma, fiind în post, s-a luptat cu cinci soldați ruși. Unul dintre ei a tras în tata, i-a spart tot umărul și mâna stângă. Eu i-am urât toată viața”, a mai spus cântărețul, în cadrul interviului.

Comentarii Facebook