Frații Andrew și Tristan Tate au cerut în Playstation și hairstylist. Ce replică au avut polițiștii


Frații Andrew și Tristan Tate continuă să aibă tupeu de borfași, chiar și după gratii. Ei au cerut Centrului de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Capitalei (CRAP) să le aducă o consolă de jocuri, un hairstylist, pentru că nu se descurcă cu obiectele de igienă personală permise în arest.

Cei doi frați sunt în Centrul de Arest din 29 decembrie 2022, după ce procurorii DIICOT au descins în vila lor din Pipera și la studioul de videochat deschis în apropiere. Unele surse din Poliție au dezvăluit, pentru Gândul, că după încarcerare, milionarii britanici ar fi reușit să-și facă viața mai ușoară. În acest sens, seara, la schimbarea de tură, primeau shaorma sau friptură gătită la restaurante de lux din nordul Capitalei.

Pentru că au văzut că se poate, cei doi au cerut și o consolă de jocuri Playstation, ca să se poată juca pe televizor, mai ales că stau în aceeași celulă.

Cei doi frați au declarat non-stop că sunt victime. ”Proba DIICOT împotriva noastră este că prietenele noastre Beatrice și Iasmina au făcut filmulețe pe TikTok, în anul 2021. De aceea sunt în închisoare. Întrebați DIICOT de probe. Întrebați judecătorii cine îi influențează. Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan pe unul dintre cele două bilețele date jurnaliștilor.

De atunci, regimul de detenție s-a înrăutățit, oamenii legii realizând că degeaba se poartă frumos. Așa se face că le-au tăiat celor doi meniurile primite de la restaurante de lux și alte avantaje.

Când Andrew Tate a întrebat unde e consola Playstation, poloițiștii i-au replicat că ”deținuții nu se joacă, se roagă”.

Frații Tate au revenit cu alte cereri 

Cei doi s-au plâns că nu pot folosi aparatele pentru bărbierit de unică folosință, permise în detenție și vor un hairstylist din afara unității de arest. Cererea le-a fost respinsă, pentru că arestul nu este spa.

Andrew și Tristan Tate pot, totuși, face cumpărături, dar prin intermediul reprezentanților Arestului Central, care fac piața pentru deținuții care au bani în conturile deschise.

Comentarii Facebook