Stenogramele în care Andrew Tate plănuia să ”răsplătească” politicienii care îl vor ajuta să iasă din închisoare


Tribunalul Bucureşti a prelungit mandatul de arestare emis pe numele fraţilor Andrew şi Tristan Tate, cu încă 30 de zile.

Între motivele acestei decizii se numără și faptul că Andrew și Tristan Tate au plînuit să intervină pe lângă politicieni pentru a scăpa de acuzații.

Potrivit unor conversaţii din arest, Andrew Tate încerca să implice politicieni pentru salvarea sa, conform Antena3.ro.

Este un tip numit George Simion...Este un protestatar sau ceva, este pe Facebook şi protestează mereu despre diverse chestii”, spunea Andrew la data de 28 ianuarie, într-o conversaţie cu T. Ana Maria. ”Vorbeşte cu el şi cu oricine altcineva ca el, căruia nu îi place corupţia în România şi să înţeleagă că, dacă ne va ajuta va fi răsplătit”.

Vorbeşte cu el şi spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt”, a mai spus el.

T. Ana Maria i-a amintit atunci lui Andrew Tate şi de avocata Diana Şoşoacă. Ulterior, Andrew Tate vorbeşte despre o scrisoare trimisă lui Klaus.

Interceptările au mai arătat că cei doi frați plănuiau să părăsească România imediat ce ieșeau pe ușa arest.

Eugen Vidineac, unul dintre avocaţii fraţilor Tate, a a comentat stenogramele: ”Ştiu că la o primă vedere, aceste stenograme duc cu gândul spre o pregătire de părăsire a României şi a unei fugi în Dubai sau pe intimidarea victimelor din dosar. (...) Veţi observa că Andrew pregăteşte plecarea sa în Dubai legat de analizele pe care trebuie să le facă la plămâni”, a precizat avocatul.

Comentarii Facebook