FOTO - Un bărbat, prins când încerca să intre în România cu 80.000 de euro ascunși în șosete. Ce au mai găsit polițiștii asupra sa


Polițiștii de frontieră din Albița au depistat un bărbat care venea din Republica Moldova cu cetățenie română, care încerca să intre în România cu 80.000 de euro ascunși în șosete. 

În noaptea de miercuri, 7 decembrie, spre joi, 8 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru a intra în țară un bărbat din Republica Moldova cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 44 de ani, pasager într-un microbuz cu destinația Brașov”, informează polițiștii de frontieră. 

La control s-a descoperit asupra sa suma de 80.000 de euro, bani nedeclarați. Pe lângă bancnotele care erau ascunse în șosetele bărbatului, polițiștii au mai găsit și 70 de pachete de țigarete cu timbre de acciză R. Moldova, ascunse pe corp, printre straturile de haine cu care acesta era îmbrăcat. 

bani politia de frontiera.jpg

8000.jpg

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii valutei pe o perioadă de 30 de zile pentru ca proprietarul banilor să poată face dovada proprietății acestora, precum și a bunurilor accizabile descoperite şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei”, mai informează Poliția de Frontieră Albița. 

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Comentarii Facebook