FOTO - Femeia însărcinată în opt luni, lovită de mașină în capitală, a pierdut copilul. Șoferul care a fugit de la locul accidentului, găsit în Cluj


O femeie însărcinată a fost lovită de o mașină, pe strada Gura Caliței din Sectorul 3, joi seară. Șoferul a plecat de la locul faptei. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă a pierdut sarcina.

Citește și: Un șofer britanic care a accidentat o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni, prins pe Aeroportul Cluj. Voia să fugă din România

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar vineri dimineață, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara, notează Știrile Pro Tv.

Este vorba despre un cetățean englez de naționalitate libaneză, în vârstă de 24 de ani

libanez.jpg

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

Sursa foto: Știrile Pro Tv

Comentarii Facebook