Fiul lui Ilie Dumitrescu s-a îmbolnăvit cu coronavirus. Face parte din lotul ”Antena 1”

 

Fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București, cu coronavirus.

Toto Dumitrescu, în vârstă de ani, este actor și s-a îmbolnăvit când a participat la emisiunea “Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1, devenit focar de coronavirus, după ce circa 10 persoane s-au îmbolnăvit.

Toto Dumitrescu a intrat în contact în timpul filmărilor, printre alții, cu cântărețul Marcel Pavel, de la care se bănuiește că ar fi luat virusul.

După infectarea cu coronavirus a cântărețului Marcel Pavel, care filma pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, s-au confirmat și alte cazuri. Actriţa Adriana Trandafir şi prezentatorul Cosmin Seleşi sunt pe listă. 

Aceştia se alătură lui Marcel Pavel, Ozana Barabancea şi Andrei Ştefănescu. În plus, alţi cinci oameni din stafful emisiunii "Te cunosc de undeva" ar fi fost confirmaţi ca infectaţi cu coronavirus. 

Antena TV Group cere presei să respecte viața privată a celor implicați în acest caz. 

Marcel Pavel a fost dus la spitalul „Matei Balș”, miercuri, unde este internat și în prezent, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Vineri dimineață, artistul s-a fotografiat pe patul de spital și a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care explică situația cu care se confruntă.

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele ! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș”, condus impecabil de către domnul Streiu Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș”. Le mulțumesc în mod special doamnei doctor Livia Hara (concidența este aceea că doamna doctor a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Campu Lung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri domnului Streinu Cercel P.S. Dragi prieteni vă mulțumesc din adâncul inimii pentru gândurile bune și susținere! Dumnezeu să ne ocrotească și să ne binecuvânteze! Amin”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Comentarii Facebook