Miercuri 24 Aprilie

Fiii unui avocat celebru, doi frați gemeni, au abuzat doi bebeluși. Bona copiilor, care era și iubita unuia dintre agresori, i-a ajutat


Noi informații ies la iveală în cazul gemenilor pedofili din Timiș. Două dintre victime sunt bebeluși, iar iubita unuia dintre agresori este cea care a filmat ororile. 

În 2013, gemenii pedofili au fost arestați după ce făcuseră deja 10 victime. Judecătorii de atunci au considerat că băieții au toată viața înainte așa că i-au condamnat cu suspendare. Unul dintre aceștia, împreună cu iubita lui, ar fi violat mai mulți copii cu vârste de până la patru ani, doi dintre aceștia fiind chiar bebeluși, scrie Antena 3.

Totul se întâmpla chiar în mașina bărbatului, iubita agresorului fiind bona copiilor agresați

Ororile și chinurile la care îi supuneau pe copii erau filmate chiar de iubita acestuia. Totul a ieșit la iveală după ce o fetiță de 13 ani ar fi depus o plângere la poliție împotriva lui A.C, acuzându-l de viol. În urma acestei plângeri, polițiștii au efectuat mai multe percheziții la domiciliul bărbatului, descoperind în telefonul lui, dar și în computer, imagini în care protagoniști erau atât el cât și iubita lui. Și mai grav este faptul că tânăra era chiar bona copiilor agresați. Așa ajungeau aceștia pe mâna agresorilor. Din primele informații se pare că ar fi o mulțime de victime, ținând cont de faptul că în imagini, alături de cei doi, apar foarte mulți copii mici. 

Anchetatorii încearcă în acest moment să stabilească identitatea copiilor și să îi găsească pe părinții acestora astfel încât să poată aduna cât mai multe probe la dosar. Mai șocant este faptul că, în fața anchetatorilor, A.C împreună cu iubita sa au recunoscut cu seninătate ce s-a întâmplat iar cei care au asistat la audiere spun că pe fața bărbatului nu a existat în niciun moment vreo urmă de remușcare sau regret. 

Fratele geamăn al acestuia este acuzat de tentativă de viol deoarece se presupune, în urma unor investigații făcute de către anchetatori, că o parte dintre copii au ajuns și la el. Ieri, Al.C a fost supus unui test poligraf deoarece nu a recunoscut în fața anchetatorilor acuzațiile care i se aduc, urmând ca astăzi rezultatul testului să fie gata. În acest moment, gemenii sunt arestați preventiv, unul dintre ei fiind în custodia poliției încă din luna mai a acestui an, iar celălalt fiind reținut în urmă cu trei zile. 

2t.jpeg

Tatăl lor a fost cel care i-a apărat în proces

În 2014 magistrații Curții de Apel Timișoara i-au condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru pornografie infantilă, violare de domiciliu și corupere sexuală de minori. În fața judecătorilor i-a apărat chiar tatăl, avocat de profesie, care a susținut mereu că băieții săi au avut o scăpare și că merită o a doua șansă. 

O deraiere cu zece victime, pentru care procurorii DIICOT au cerut atunci pedepse cu executare. O deraiere cu un plan bine pus la punct, care a lăsat zece fetițe cu sechele pe viață. Potrivit unor surse, e posibil ca frații să fi făcut mai multe victime decât cele care sunt deja la dosar. Exact cum s-a întâmplat în trecut. Acum, tatăl gemenilor nu mai are nicio convingere. Nu mai vorbește despre nicio deraiere și nu-și va apăra fiii de data aceasta.

Comentarii Facebook