Duminica 28 Aprilie

Cristian Tudor Popescu intervine în scandalul mamă-fiică Lasconi: „Cinismul celor două e formidabil”


Cristian Tudor Popescu le-a desființat pe Elena Lasconi și fiica ei, Oana, care sunt, la momentul de față, la cuțite. Ziaristul a făcut comentarii acide după scandalul votului pentru familia tradițională a membrei USR.

„Dacă se ducea să dea examen la ATC, ar fi izbucnit toți în râs, niște accentuări de secolul trecut. Așchia nu sare departe de trunchi. Adică mama în interes de voturi nu s-a gândit o secundă la fiica…că am o progenitură…Cinismul celor două e formidabil, profită în mod jegos una de alta pentru afirmare politică”, a declarat CTP în cadrul emisiunii online „Cap la cap” produsă de Recorder și moderată de Anca Simina.

Amintim că, fiica Elenei Lasconi s-a declarat „dezgustată” în mediul online, după ce mama ei a dezvăluit într-un interviu că a votat „Da” la referendumul pentru familia tradițională organizat de PSD în 2018, mai exact pentru modificarea Constituției în sensul ca familia să fie definită ca uniunea civilă dintre un bărbat și o femeie. Elena Lasconi a fost întrebată la Prima TV dacă susţine căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a răspuns Elena Lasconi, care a adăugat că a participat la referendumul pentru familia tradiţională organizat în 2018 şi a votat „DA”. Această afirmație ar fi rănit-o profund pe fiica ei, care trăiește în Franța și este chiar membră a comunității LGBTQ+.

Comentarii Facebook