Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, trimisă în judecată


Femeia care a atacat-o cu pietre pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct, a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, este revoltată şi spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o, pentru că, spune ea, i-a pus viaţa în pericol. 

Încadrarea se poate schimba, numai dacă judecătorul admite toate probele pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

Mirela Vaida spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru că agresoarea i-a pus viaţa în pericol

Dosarul este în cameră preliminară în prezent, astfel că victima, prin apărătorii săi, poate depune tot mai multe probe la instanţă prin care să ceară schimbarea încadrării juridice.

După ce agresoarea a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan, femeia a mai avut o tentativă de acest fel. Apoi, ea a fost internată în spital. Ameninţările au continuat apoi din partea femeii şi rămâne de văzut dacă încadrarea juridică se va schimba, în funcţie de probele care vor fi depuse la dosar.

Mirela Vaida atacată cu un bolovan, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată, pe 19 martie, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.


Comentarii Facebook