Duminica 26 Martie

Felicitări! Femeie salvată de la moarte sigură de polițiștii rutieri! Iubitul, drogat și beat, a vrut să îi dea foc - FOTO


O femeie a fost salvată de la moarte de un grup de polițiști eroi, care au reperat mașina în care a fost închisă în portbagaj și urma să ardă. 

O femeie a fost salvată cu câteva minute înainte să moară, cuprinsă de flăcări

Pe fondul consumului de alcool și a substanțelor interzise, pornind de la o ceartă cu privire la o datorie de 1500 lei, iubitul unei tinere, la ora 04:00 dimineața, a agresat-o, a introdus-o în portbagajul autoturismului său și a condus până în apropierea unui teren viran de lângă București unde a oprit și a aprins focul în interiorul mașinii cu scopul evident de a o ucide și de a ascunde urmele infracțiunii.

După apelul la 112 a tinerei care se afla în portbagaj imobilizată, fără a exista informații cu privire la direcția în care se deplasează, polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere au intuit traseele pe care ar putea să le folosească agresorul și la foarte scurt timp au identificat autoturismul în cauză care ardea pe un câmp”, relatează Sindicatul Europol.

Polițiștii au forțat încuietoarea portbagajului și au scos femeia afară, cu toate că exista riscul unei explozii.

Au intervenit prompt, chiar dacă exista riscul producerii unei explozii, s-au expus și au forțat portbagajul unde se afla victima. Au reușit să o scoată la timp înainte ca flăcările să cuprindă și partea din spate a autoturismului și chiar au reușit stingerea focului din habitaclul mașinii, folosind extinctoare”, mai spun colegii polițiștilor eroi.

Alți doi oameni în uniformă nu au pierdut timpul și au început să răscolească zona învecinată, în căutarea celui care a fost în stare să își ucidă iubita pentru niște bani. 

Dincolo de salvarea vieții femeii, alți doi polițiști rutieri care au insistat cu căutările în proximitatea locului unde a fost incendiat autoturismul, Mihai și Marius, tot din cadrul Brigăzii Rutiere, și l-au reperat pe agresor, care era pe jos în apropierea unei stații de carburanți. După ce l-au interceptat și-au dat seama că este bărbatul căutat. L-au supus testării cu etilotestul și drug testul, iar confirmarea a venit pe loc. Avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,31 mg/l și rezultatul a ieșit POZITIV la cocaină.

Mâine este ședința de acordare a majorării de lucrări de excepție la nivelul IGPR și sperăm că printre pile și mulți șefi, își vor face loc și cei 5 colegi care s-au mobilizat exemplar și au salvat viața un femei. Multe aprecieri din partea noastră pentru Victor, Ion, Constantin, Mihai și Marius, mai ales pentru că majoritatea dintre ei sunt la început de carieră dar cu toate acestea, nimeni și nimic nu i-a împiedicat să acționeze exemplar, în cel mai profesionist mod posibil. Felicitări băieți!”, mai transmit cei de la Europol.

Comentarii Facebook