Miercuri 1 Februarie

Facturile la energie electrică de pe luna septembrie, întârzie. Ce mesaj au primit toți clienții Enel


Clienții Enel au primit notificări zilele acestea în care sunt înștiințați că factura pe luna septembrie ar putea să vină cu întârziere. Totul se întâmplă din cauza schimbărilor de legislație de la 1 septembrie, iar facturile ar putea ajunge începând cu mijlocul lunii octombrie, anunță Enel. 

Bun găsit, 

Noi modificări legislative au intrat în vigoare începând cu data de 1 septembrie 2022. Ele completează măsurile dedicate pieței energiei electrice și gazelor naturale prevăzute de O.U.G. nr. 27/2022, cu modificările și completările din O.U.G. 119/2022, aplicabile perioadei 1 septembrie 2022 – 31 august 2023.

Pentru ca tu să regăsești pe factura ta măsurile de sprijin prevăzute prin O.U.G. 119/2022, este necesar ca noi, furnizorul tău de energie electrică și gaze naturale, să le implementăm în sistemele noastre informatice.

Ca urmare, facturile aferente consumului de energie electrică și gaze naturale începând cu 1 septembrie vor fi emise după finalizarea integrării modificărilor în sistemul informatic, ceea ce ar putea duce la emiterea cu întârziere a acestora. Estimăm că vor ajunge la tine începând cu mijlocul lunii octombrie.

Ne cerem scuze pentru eventualele întârzieri și te invităm să citești informații despre cele mai recente modificări legislative pe www.enel.ro/Noutati-Legislative”, a transmis Enel.


Comentarii Facebook