Extrem de TRIST! Maxim Krishtop, pilotul de elită rus capturat de ucraineni: Am pierdut războiul. Nu mai urmați ordinele criminalului - VIDEO


Maxim Krishtop, pilot rus capturat de ucraineni, a lansat un apel disperat către colegii săi, pe care îi îndeamnă să nu mai urmeze ordinele de la Moscova, pentru că războiul e pierdut.

Pilotul rus Maxim Krishtop a fost doborât duminica trecută. Acesta a recunoscut că a aruncat tone de explozibil și le-a cerut ucrainenilor să-l ierte pentru ”crimele sale teribile”. Totodată, a lansat un apel către colegii săi ruși care înconjoară în prezent Kievul.

Invazia unui oraș atât de mare precum Kievul este inutilă, va duce la pierderi uriașe de vieți omenești de ambele părți și la distrugeri uriașe. Vă îndemn să nu mai urmați ordinele criminale, să nu mai luptați și să nu mai ucideți civili, puteți vedea că am pierdut deja acest război”, a spus pilotul rus.

Maxim Krishtop așteaptă să fie judecat în Ucraina.

Putin este șeful serviciilor militare ale Rusiei, iar deciziile sale cu privire la operațiunile militare din Ucraina le consider greșite și criminale. Am atacat poporul nostru frate fără niciun motiv logic și fără nicio provocare, consecințele acestei acțiuni barbare ne vor însoți generații întregi”, a mai spus pilotul.

La început, ne-am concentrat doar asupra țintelor militare, dar cu fiecare zi, au început să se desfășoare mai multe operațiuni civile, bombardam case și spitale. Mi-ar plăcea să cred că aș fi putut refuza să urmez aceste misiuni criminale, dar nu am făcut-o pentru că eram slab și cu defecte. Sper doar ca tovarășii mei care sunt încă în armata rusă pot face același lucru”, a încheiat pilotul.

Comentarii Facebook