Eurodeputatul austriac Strasser demisioneaza in urma scandalului de "spaga" in care este implicat si Adrian Severin


Deputatul european austriac, Ernest Strasser, a anuntat ca se retrage din viata politica in urma scandalului iscat de jurnalistii de la The Sunday Times. Reporterii sub acoperire au oferit sume importante de bani in schimbul unor "servicii".
 
In acelasi scandal este implicat si eurodeputatul roman Adrian Severin, care a acceptat sa introduca unele amendamente pentru sume ce ajungeau si pana la 100.000 de euro.

Reporterii britanici au pretins ca sunt lobbyisti, anunta AFP.

Ernest Strasser, liderul europarlamentarilor austrieci in cadrul PE, a declarat ca se retrage complet din viata politica si ca simte ca impotriva lui a fost declansata o campanie de denigrare. Strasser a mai precizat ca se retrage pentru ca nu vrea sa aduca prejudicii partidului austriac OVP, din care face parte, anunta cotidianul austriac Wiener Zeitung.

Reporterii ziarului britanic au pretins ca sunt lobbyisti si au purtat discutii cu trei deputati europeni: un roman, un sloven si un austriac.

Acestia sunt: Adrian Severin, Zoran Thaler, fost ministru sloven de Externe si fostul ministru austriac de Interne, Ernst Strasser.

Europarlamentarul roman Adrian Severin a anuntat ca vrea sa ii dea in judecata pe jurnalistii de la The Sunday Times.

 

Citeste si...

Europarlamentarul Adrian Severin, momit cu spaga de jurnalistii de la The Sunday Times!

Comentarii Facebook